tirsdag 6. oktober 2009

Gi fjeset ditt

Felleskampanjen Involve Yourself, som PRESS er en del av har en kampanje gående om menneskerettigheter. Alt du trenger å gjøre for å være med er å gå inn her og gi et bilde av fjeset ditt. Bildene vil bli brukt i Involve Yourself sin kampanje som går ut på å lage en disk med bilder, filmklipp, lydklipp og tekst som forteller hvordan vi har det i verden i dag både på godt og på vondt. Temaet er menneskerettigheter og disken vil bli gitt til verdens statsledere og sendt opp i rommet. Denne disken er en reaksjon på en lignende disk som ble sendt opp av FN i 1977 der livet på jorda ble beskrevet som perfekt. Vi vet at det ikke er slik i dag og vil derfor gjøre folk oppmerksomme på det og kanskje prøve å forandre på det.

Gi ansiktet ditt du også!






Besøk bloggen til Bodø sine to Involve Yourself mobagenter for å bli oppdatert på stunt og aksjoner som vil skje i lokalmiljøet:)
http://bodomobagenter.blogg.no/

søndag 4. oktober 2009

Kom på seminar 13-15 november














13.-15. november inviterer PRESS til seminar om FNs barnekonvensjon. Seminaret er kick-off til høstens og vårens store kampanje: USA må ratifisere FNs barnekonvensjon.


PRESS skal fra 20 november, Barnekonvensjonens bursdag og jubileumsdag starte en kampanje der vi skal adressere at Obama og USA er et av de eneste to land i verden som ikke har ratifisert Barnekonvensjonen. PRESS mener det ikke holder mål at et av verdens mektigste land ikke er med på det internasjonale arbeidet for barns rettigheter.

Seminaret er åpent for alle medlemmer, og avholdes på Hallagerbakken Skole i Oslo. Det koster 200 kr å delta. Helga vil bli spekket med spennende foredrag om barnekonvensjonens stilling i Norge og i verden, aksjonsverksted, aksjon, og ikke minst vi skal vi ha vår egen, eksklusive lansering av kampanjen. Nasjonal og internasjonal lansering skjer 20. november på selveste 20-årsdagen til konvensjonen.

Kom på seminar og bli klok!

Les mer og meld deg på her

Obama, ratifiser barnekonvensjonen!

lørdag 3. oktober 2009

Aksjonsverksted

Bodø PRESS hadde aksjonsverksted på fredag. Vi lagde to enorme bannere som skal på brukes på vår bannerdropp på tirsdag, og da oppfordrer vi alle til å bl med. Møt opp på Gimle på tirsdag kl. 14.30. Bannerdroppen skal skje i forbindelse med med blå oktober som er fra 07.10-10.10. Blå oktober er en internasjonal kampanje for retten til vann. Sjekk ut mer på http://blaoktober.no/.



Bilder fra det fantastiske aksjonsverkstedet